ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Mihály Zoltán, a Magyar Demokrata Fórum képviselője önálló indítványt nyújtott be a mezőgazdasági termelőszövetkezetekről szóló 1971. évi III. törvény módosítására.
Az önálló indítvány napirendre tűzéséről a következő ülésünkön fogunk dönteni.
Bejelentem továbbá, hogy Kulin Ferenc, a kulturális bizottság elnöke, meghallgatva az Ipari és Kereskedelmi, illetve az Igazságügyi Minisztérium szakértőinek véleményét és az Országgyűlés alkotmányügyi bizottságának állásfoglalását, közli, hogy a kulturális bizottság l9 "igen" szavazattal l tartózkodás mellett úgy döntött, hogy a szükségesnek ítélt jogi szabályozáshoz a pornográf, illetve erőszakos cselekményeket bemutató művek és egyéb termékek nyilvános terjesztésének szabályozása kérdéskörében nem tartja szükségesnek új országgyűlési határozat meghozatalát. Ezért a határozati javaslat tervezetét visszavonja. Erről ezúton tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést.
Tisztelt Országgyűlés! A mostani ülésünkön egy várható hosszabb szavazási eljárás vár ránk a tisztességtelen piaci magatartás tilalmáról szóló törvényjavaslattal kapcsolatban. Ezért feltehetően holnapi munkanapunk az eddig megszokottnál némileg tovább fog tartani, ehhez kérem képviselőtársaim megértését és együttműködését.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi