ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Eörsi Mátyás gépének bekapcsolását kérem. Bekövetkezik, de mivel Eörsi Mátyás korábban jelezte, hogy távolmarad az ülésről, legalábbis hozzánk írásban ez jutott el, a gépe azért van kikapcsolva. Neve szerepel a lajstromban.
Kérdezem ezek után a tisztelt Országgyűlést, hogy a módosítvány elvetését követően elfogadja-e az eredeti címét a törvényjavaslatnak. (A technikai munkatársak a karzatról jelzik, hogy három percig, amíg dr. Eörsi Mátyás gépét bekapcsolják, nem tudják működtetni a szavazatszámláló gépet.) Három perc múlva tudják bekapcsolni. Kérem a táblát! Nem értem a jelzést föntről. Kérem szépen, a tábla működjék! Nem várjuk meg Eörsi Mátyás gépének bekapcsolását. A tábla működjék! Az ő gépének bekapcsolásától nem tehetjük függővé. (Megtörténik.) Köszönöm.
Kérdem tehát még egyszer, hogy elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti címét a tisztelt Ház. Most kérem a szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 263 szavazattal, 4 ellenében, 8 tartózkodás mellett az eredeti címet fogadta el.
A jelentés második pontja tartalmazza Szájer József módosító javaslatát, amely a törvényjavaslat preambulumára vonatkozik, tehát a bevezető részére. Lényege: a törvény a tisztességes piaci magatartáshoz kapcsolódóan védi a fogyasztók érdekeit. A módosítvány elfogadását mindhárom bizottság támogatja. Kérdezem államtitkár urat, egyetért-e a javaslattal:

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi