ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megállapítom, hogy az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal 238 szavazattal 4 ellenében 3 tartózkodás mellett állást foglalt a köztisztviselők jogállásáról szóló törvényjavaslat felvételére munkarendünkbe. Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Ismertetem a tegnap sürgős tárgyalásra elfogadott, illetve napirendre tűzött előterjesztések bizottsági megtárgyalásának rendjét. Sommásan: a 3 adótörvényt megtárgyalja a költségvetési, a gazdasági illetve az alkotmányügyi, valamint a szociális bizottság.
A külföldiek magyarországi befektetéseiről szóló törvényjavaslatot megtárgyalja a költségvetési, a gazdasági, illetve az alkotmányügyi bizottság.
A sport anyagi alapjainak megteremtéséről szóló határozati javaslatot megtárgyalja a gazdasági, az önkormányzati, a költségvetési, illetve a szociális bizottság.
A helyi önkormányzatokról szóló törvény módosítására tett javaslatot megtárgyalja az önkormányzati és az alkotmányügyi bizottság.
A dél-alföldi települések ivóvízellátásával foglalkozó határozati javaslatot megtárgyalja a környezetvédelmi, valamint a költségvetési bizottság. Ugyanezt a határozati javaslatot, tehát az ivóvíz-ellátással foglalkozót meg kívánja tárgyalni a szociális bizottság is.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a Házszabály 16. §-a (3) (4) bekezdése alapján megalakult a Tisza menti és Tiszán túli képviselőcsoport, mint engem erről hivatalosan értesített, megválasztotta vezetőségét, és nyilatkozatot fogadott el. A nyilatkozatot valamennyi képviselőtársunkhoz még a mai napon eljuttatjuk.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi