PALOTÁS JÁNOS (MDF)

Full text search

PALOTÁS JÁNOS (MDF)
PALOTÁS JÁNOS (MDF) Köszönöm, Elnök Úr! Ígérem, még annyi sem lesz. Nem tudom kihagyni azt a mondatot, hogy Magyarországon vállalkozni ma nem bűn, legfeljebb a kalandvágy szépségével rendelkezik. (Derültség és taps.)
De nem ezért kértem a kétperces hozzászólást. Azt fontosabbnak tartottam, hogy képviselőtársam – akinek gondolatai közül nagyon sokkal egyetértek – a kompromisszumok híve, amikor azt mondja, hogy ha a külföldieknél mi tízéves kedvezményt adunk, akkor a magyar magánvállalkozásnak illene öt évet. Én azt hiszem, hogy nem kell már ezt a kompromisszumkészséget bemutatni. Ebben az esetben vagy tízet vagy tizenötöt kell a magyar magánvállalkozóknak adni. Szeretnék egy ilyen típusú társadalmat látni magam körül.
Fontosnak tartottam viszont szakmailag hozzászólni dr. Torgyán József képviselőtársam mondandója miatt. Ez nem a beruházásvédelemről szóló törvény és nem új törvény, ez egy létező törvénynek a módosítása. Erről tárgyalunk most; a külföldiek magyarországi befektetései vannak napirenden. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi