SZABÓ IVÁN, DR. a gazdasági bizottság elnöke:

Full text search

SZABÓ IVÁN, DR. a gazdasági bizottság elnöke:
SZABÓ IVÁN, DR. a gazdasági bizottság elnöke: Tisztelt Elnök Úr! Kedves Képviselőtársaim! A bizottság az általános vita előtt nem állít külön előadót.
Szeretném tolmácsolni a bizottságnak a határozatát, amelyik egyhangúlag született arra vonatkozólag, hogy a beterjesztett módosítás az általános vitára alkalmas. A bizottság megállapította, hogy a benyújtott törvényjavaslat, illetőleg a törvény módosítására vonatkozó javaslat gyakorlatilag biztosítja a külföldiek számára azt a jogbiztonságot, amelyet a korábbi rendelkezések alapján élvezett. Nem elvesz; bizonyos mértékig kibővíti a mozgásterületet. Egyetlenegy olyan változtatás van benne – ez a 20 százalékos eltörlés, illetőleg az adókedvezményalapnak a felemelése –, amellyel a bizottság egyébként egyetértett, amely alkalmas lehet bizonyos korábban jelentkezett visszásságok kiküszöbölésére is, bár észleltük a bizottságban, hogy nem a törvény keretei között van mód a visszaéléseknek a megszüntetésére.
Tehát szerencsésen ötvözi azt, hogy a biztonságát megadja a jövőben is a külföldi működő tőkének. Őszintén reméljük, hogy a törvény gyakorlati módosítására a jövőben nem fog sor kerülni, sőt lehet, hogy egyáltalában nem fog sor kerülni. Ahogy a bizottságban elhangzott, a jövő igazi útja az, hogy ez a törvény egyszer hatályon kívül fog kerülni

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi