ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Kérem, most visszatérünk az előző, elhalasztott szavazásra. Emlékeznek, Palotás János képviselőtársunk korábbi interpellációjára Rabár Ferenc pénzügyminiszter úr írásos választ adott. Palotás János közölte, hogy nem fogadja el a miniszteri választ. A Ház még nem volt határozatképes, ezért a szavazást elhalasztottuk. Most fölteszem a kérdést, hogy a Palotás János interpellációjára adott pénzügyminiszteri választ - amit valamennyien írásban kézhez kaptak - elfogadják-e.
Határozathozatal következik. Most kérem szavazni a Palotás-interpelláció ügyében. Elfogadják-e a miniszteri választ? (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal, 145 "igen" szavazattal 66 ellenében, 20 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.
Áttérünk a következő interpellációra.
Szarvas Béla és Kelemen József, a Magyar Demokrata Fórum képviselői interpellálni kívánnak a pénzügyminiszterhez és a földművelésügyi miniszterhez az egri és mátraaljai történelmi borvidék szőlőfelvásárlásának pénzügyi fedezete sürgős biztosítása kérdésében. Kérdezem, melyikük kívánja az interpellációt előterjeszteni? (Szarvas Béla.) Szarvas Béla képviselőtársunkat kérem.
Interpelláció: Szarvas Béla és Kelemen József (MDF) - a pénzügyminiszterhez és a földművelésügyi miniszterhez "Az Egri és a Mátraaljai történelmi borvidék szőlőfelvásárlásának pénzügyi fedezete sürgős biztosítása" címmel

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi