ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen dr. Balsai István igazságyügy-miniszter úr válaszát.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Szíveskedjenek elővenni az alkotmányügyi bizottság 495-ös számú, a gazdasági bizottság 466-os és 506-os számú jelentéseit. Először a módosító javaslatokról kell döntenünk: tehát a 495-ös, 466-os és 506-os számú jelentések. A módosító javaslatokról az alkotmányügyi bizottság jelentésének sorrendjében fogunk szavazni.
A jelentés 1. pontja tartalmazza dr. Vastagh Pál képviselő úr módosító javaslatát, amely a törvényjavaslat címére vonatkozik. Az általa javasolt új cím: Törvényjavaslat egyes társadalmi szervezetek vagyonelszámoltatásáról. A módosító javaslat elfogadását sem az alkotmányügyi, sem a gazdasági bizottság nem támogatja. Ugyanakkor az alkotmányügyi bizottság nem támogatja a törvényjavaslat eredeti címét sem.
Sajátos helyzet adódott. Megkérdem a miniszter urat, egyetért-e a módosító javaslat elfogadásával, bár globálisan nyilatkozott, de kérem, arra tekintettel is nyilatkozzon, hogy a címmel az alkotmányügyi bizottság sem ért egyet.
Felszólaló: Dr. Balsai István igazságügy-miniszter
 

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi