ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Módunk van arra, hogy a bizottsági tagok megválasztásáról együttesen hozzunk határozatot. (Többek: Helyes!) Mielőtt ezt megtennénk, megkérdezem képviselőtársaimat, hogy a kezükben lévő 115-ös számú előterjesztést figyelembe véve kíván-e valaki észrevételt tenni?
Amennyiben nem kíván senki (Közbeszólás: Nem!) fölteszem a kérdést, elfogadja-e az Országgyűlés a bizottsági tagok megválasztásáról szóló határozati javaslatot? Kérem, szavazzunk! Állásfoglalás következik. Most lehet szavazni. (Megtörténik.) Köszönöm.
Bejelentem a tisztelt Országgyűlésnek, hogy 237 "igen" szavazattal 4 ellenében, 20 tartózkodás mellett a 115-ös számban fölsorolt valamennyi jelöltet az Országgyűlés bizottsági tagnak megválasztotta.
Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a bizottsági tisztségviselők megválasztása – így az elnöké, az alelnöké, a titkáré – az adott bizottság hatáskörébe tartozik. Az alakuló ülésen ezt az Országgyűlés csak kivételesen végezte maga a pártközi megállapodásra tekintettel; egyébként a bizottságok maguk látják el ezt a feladatot.
Kérem tehát, hogy a bizottságok a legközelebbi ülésükön válasszák meg a megüresedett helyre, helyekre a tisztségviselőket!
Tisztelt Országgyűlés! Fontos bejelentések következnek.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi