ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Így volt. Igen. Köszönöm szépen. Kérem képviselőtársaimat, szíveskedjenek elővenni a költségvetési bizottság 1153-as, a gazdasági bizottság 1144-es, a szociális bizottság 1149-es, az emberi jogi bizottság 1284-es, az alkotmányügyi bizottság 1285-ös és a kulturális bizottság 1306-os jelentését.
A szavazásra az alkotmányügyi bizottság jelentésének alapján kerül sor, amely tartalmazza valamennyi benyújtott és fenntartott módosító javaslatot.
Természetesen a belső összefüggések miatt többször eltérünk majd a sorrendtől.
A szavazások időtartama változatlanul öt másodperc lesz.
Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy a személyi jövedelemadó mértéke szorosan összefügg az állami költségvetés bevételeivel, a pénzügyi tárca és a költségvetési bizottság egybehangzó állásfoglalása szerint a törvényjavaslat egy részéről csak a költségvetés elfogadásával együtt lehet szavazni. Ismertetem a jelentés azon pontjait, amelyekről nem most döntünk: az 5., 31., 32., 38., 39., 41., 42., 43., 46., 56., 66., 67.
Bejelentem továbbá, hogy dr. Szájer József a jelentés 22. pontjában és Kuncze Gábor a jelentés 29. pontjában leírt módosító javaslatát visszavonta.
Megkérdezem Kuncze Gábor képviselő urat, hogy a gazdasági bizottság csomagtervére tekintettel nincs-e szándékában visszavonni a jelentés 45. pontjában a (2) bekezdésre vonatkozó javaslatát.
Felszólaló: Kuncze Gábor (SZDSZ)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi