ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Azt nem kell megszavazni. Visszavonta, ezért nem kell, az marad.
Képviselőtársaim! Először dr. Torgyán József javaslatát teszem fel szavazásra a 13. pont szerint. A javaslatot az alkotmányügyi bizottság nem támogatja. (Az elnök az Országgyűlés főtitkárával tanácskozik.)
Bocsánat, igaza van miniszter asszonynak, egy kicsit továbbmentünk, ti. nemcsak Bogárdi Zoltán javaslatáról volt szó, hanem sem Kuncze Gábor, sem Csépe Béla javaslatát nem fogadta el az Országgyűlés. Bogárdi Zoltán ugyan visszavonta a javaslatát, mégis szavazni kell a 10. §-ról, tehát visszatérünk a 10. §-ra.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az eredeti törvényjavaslat 10. §-át. Kérem erről szavazni. (Megtörténik.) Az Országgyűlés a törvényjavaslat 10. §-át 225 "igen" szavazattal, 23 ellenszavazattal és 9 tartózkodással elfogadta. Most térünk rá a jelentés 13. és 14. pontjára, amelyek alternatív megoldást kínálnak arra, hogy az ingatlan, illetőleg a vagyonértékű jog forgalmi értékének megállapításánál miként kelljen figyelembe venni az inflációs árváltozást.
Mint említettem, először Torgyán József javaslatát teszem fel szavazásra a 13. pont szerint. A javaslatot az alkotmányügyi bizottság nem támogatja.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi