TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF)

Full text search

TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF)
TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Tegnapelőtti felszólalásomban arról siránkoztam, hogy az idő szűke miatt nem volt mód a költségvetési tételek kibontására, és ennek politikai okait is bogozgattam. A gazdasági bizottság segítségével tételes bontást kaptunk a Légiforgalmi Repülőtéri Igazgatóság tervezett dologi kiadásairól, amit a felszólalásomat követően meg is kaptunk.
Tisztelt Ház! Szomorúan kell tájékoztatnom Önöket, hogy az ország legnagyobb, egyetlen polgári repülőtere, amely lakott területek közé ékelődik, egyetlen forintot sem óhajt zajvédelemre fordítani. Ennek okán személyemben – és erre kérem a képviselőtársakat is – támogatom Ráday Mihály 1320-as és 1321-es számú módosító indítványát, amelyben átcsoportosítást javasol a vízügytől a környezetvédelemhez. A vízügy most egy tárca alá tartozik az LRI-vel, tehát ha a tárcától pénzösszeg kerül elvonásra, ott mód van átcsoportosítására, az LRI dologi kiadásainak csökkentésére.
Kérem egyben a Környezetvédelmi és Településfejlesztési Minisztériumot, ha ezen pénzösszeg számára megszavazásra kerül, abból szíveskedjék a tűrhetetlen zajvédelmi problémák megoldására is fordítani.
Köszönöm szíves figyelmüket. (Gyér taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi