ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nem támogatja. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés a módosítványt 204 szavazattal 4 ellenében, 68 tartózkodás mellett elutasította.
A jelentés 9., 10., 11. és 12. pontjában különböző javaslatok találhatók a nyugdíjellátások felemelésére, illetve kiegészítésükre vonatkozóan. Kósáné Kovács Magda, Csehák Judit és Kovács Pál azt javasolják, hogy kapjon a Kormány felhatalmazást az ellátások emelésére, illetve a havi átlagkereset legnagyobb összegének megállapítására. Balogh Gábor szerint a Kormány csak az Országgyűlés határozata alapján intézkedhessen. Vass István szerint a Kormány szükség szerint, akár évente többször is felhatalmazás nélkül emelhesse a nyugdíjakat. Palotás János és Fejes Attila részletes szabályokat dolgozott ki arra vonatkozóan, hogy a Kormány miként köteles emelni a nyugellátásokat.
Először Kósáné Kovács Magda, Csehák Judit és Kovács Pál javaslatát teszem fel szavazásra a 9. pont szerint. A javaslatot a szociális bizottság támogatja, az alkotmányügyi bizottság feltételesen támogatja, a költségvetési bizottság nem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi