EÖRSI MÁTYÁS, DR. (SZDSZ)

Full text search

EÖRSI MÁTYÁS, DR. (SZDSZ)
EÖRSI MÁTYÁS, DR. (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Engedjen meg elnök úr egy analógiát ahhoz, amilyen döntést Ön hozott. Ez körülbelül olyan, mint hogyha a Parlament akkor hozná meg a határozatait, amikor az ebben a jegyzőkönyvben megjelenik. A bizottságban elhangzott egy nyilatkozat, a bizottság ülésén, és ott jegyzőkönyvbe került. Nem lehet ennek a hatályát attól függővé tenni, hogy az apparátus mikor írja le, és mikor teszi le elnök úr asztalára.
Én úgy érzem, hogy ha egy bizottsági ülésen egy nyilatkozat elhangzik, a bizottság hoz egy határozatot, akkor annak a határozatnak a kelte az a pillanat, amikor az elhangzott, amikor azt jegyzőkönyvben rögzítik.
Én kérném szépen elnök urat tisztelettel, hogy vonja vissza az iméntieket.
Még egy gondolatot! Ez a részletes vita alatt történt, ehhez nem férhet kétség. Ha ez nem így lett volna, akkor a bizottságnak módja sem lett volna, hogy a kérdésben állást foglaljon. Ezért tiszteletem előrebocsátása mellett kérem elnök urat, hogy vonja vissza iménti döntését, és bocsássa a bizottság állásfoglalását a plénum elé szavazásra. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi