ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Megkérdezem a jelenlevőket, hogy kíván-e valaki szólni. (Nem.) Mivel senki sem jelentkezett, a vitát lezárom. Úgy gondolom, Für Lajos miniszter úr nem kíván élni az újraszólás lehetőségével.
Tisztelt Országgyűlés! Az országgyűlési határozati javaslat ügyében most határozathozatal következik. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Varsóban 1955. május 14-én aláírt, úgynevezett barátsági, együttműködési és kölcsönös segélynyújtási szerződés, valamint annak érvényessége meghosszabbításáról Varsóban 1985. április 26-án aláírt jegyzőkönyv hatályának a megszüntetéséről szóló jegyzőkönyv megerősítését tartalmazó országgyűlési határozati javaslatot. Most kérem szavazatukat. (Szavazás. Nagy taps.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal együtt 240 szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül, tehát egyhangúlag elfogadta a határozati javaslatot.
Tisztelt Országgyűlés! Az elmaradt bizottsági munka lehetővé tétele érdekében egy órás szünet következik. Kérem, hogy előzőleg hallgassák meg a jegyzői bejelentéseket.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi