DÉNES JÁNOS (független)

Full text search

DÉNES JÁNOS (független)
DÉNES JÁNOS (független) Igen, kérem, pont ez benne a rendkívüli, hogy ilyen rendkívüli előfordulhat, hogy Kövér úr a parlamenti nemzetbiztonsági bizottság elnöke… (Közbeszólások a FIDESZ soraiból) …, amikor olyan álláspontot foglalt el például a honvédség esetében, hogy a "nevelés" szó ellen tiltakozott. (Közbeszólások a FIDESZ soraiból: Tárgyra!) Kérem, én a Kövér úrral nem személyeskedni akarok, hanem a jelenséggel… (Közbeszólások a FIDESZ soraiból: Halljuk!) … arra akarok rámutatni, hogy minek kell megszűnnie. Köszönöm a helyeslésüket, Uraim… (Zaj – Szalay Gábor: Ne kímélj! Halljuk!)
Akkor még el kell azt mondanom… (Zaj, közbeszólások: Halljuk! Halljuk!) Mondom, kérem. Kicsit tessék türelemmel lenni! (Zaj.)
Elmulasztottuk azt a menetrendet, hogy a Parlament az alkotmányozó nemzetgyűlést létrehozza. Az alkotmányozó nemzetgyűlés kimaradásának következménye az a bénultság, ami itt megmutatkozott a kárpótlási törvény esetében is. És ha ilyen türelemmel végighallgattak, engedjék meg, hogy a tisztelt Ház és a Kormány figyelmébe ajánljam a Politikai Foglyok Szövetségének a sajtóban nyilvánosságra adott nyilatkozatát. Azt hiszem, ha felelős Kormány és felelős Parlament vagyunk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt a megnyilvánulást.
Még egyszer hangsúlyozom: június 30-a után ebben az országban nem lehet tovább a régi módon élni.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi