ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalással? Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 251 szavazattal 2 ellenében, 17 tartózkodás mellett elfogadta.
Bejelentem, hogy a Kormány benyújtotta törvényjavaslatát a Magyar Köztársaság 1990. évi költségvetésének végrehajtásáról. A terjedelmes előterjesztést, mellékleteivel együtt a 2537-es számon kapták kézhez képviselőtársaim. A Kormány kérte a törvényjavaslat sürgős tárgyalását. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslat sürgős tárgyalásával. Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal 261 szavazattal 7 ellenében, 3 tartózkodás mellett elfogadta a sürgős tárgyalásba vételt.
A Kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a szövetkezetekről szóló törvényjavaslatát a 2690-es számon, valamint hozzá kapcsolódóan a törvény hatályba lépéséről és az átmeneti szabályokról szóló javaslatát a 2691-es számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ez esetben a sürgős tárgyalásba vétellel. Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal 267 szavazattal 6 tartózkodás mellett egyetértését fejezte ki a sürgős tárgyalásba vétellel kapcsolatban.
A kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a Társadalombiztosítási Alap 1990. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslatát a 2704-es számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslat sürgős tárgyalásba vételével. Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal 264 szavazattal 4 ellenében, 4 tartózkodás mellett a sürgős tárgyalásba vétellel egyetértését fejezte ki.
Döntés bizottsági önálló indítvány sürgős tárgyalásáról

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi