HACK PÉTER, DR. (SZDSZ):

Full text search

HACK PÉTER, DR. (SZDSZ):
HACK PÉTER, DR. (SZDSZ): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csak az indított kétperces reagálásra, hogy Torgyán úr a nevemet említette azzal a megtisztelő kitétellel, hogy a Szabad Demokraták látnoki képességgel rendelkeznek, és előre tudták, hogy mit fog Kónya Imre beterjeszteni.
Nos, én nem tudom, hogy ezek a képességek megvannak-e, vagy sem, mindenesetre az Alkotmányt ismerjük, és ismerjük az ország gazdasági állapotát is, és azt is tudtuk már több mint egy évvel ezelőtt, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozni kell. Én azt hiszem, hogy nem most kellene kitalálni egy pártnak, hogy milyen álláspontra akar helyezkedni a kárpótlás ügyében. A Szabad Demokraták ezt már egy éve megtették, a saját tagságuk felmérését, megtették az álláspontjuk kialakítását. Olyan sok variáció, tekintettel a Magyar Köztársaság Alkotmányára, a Magyar Köztársaság Alkotmánybíróságának immár négy döntésére, ebben az ügyben nem volt.
Egyetértünk ezzel szemben azzal is, amit Zsiros Géza mondott, hogy itt valóban egy hatalmi harc folyik, és úgy tűnik, hogy nemcsak az országon belül, hanem a Kisgazdapárton belül is, és talán lehet, hogy ezért fontos az a június 29-i dátum. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi