ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Kérem Fodor András Attila gépét bekapcsolni.
Tisztelt Képviselőtársaim! Létszámellenőrzést tartunk, hogy megállapíthassuk a határozatképességet. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot. Most kérem megnyomni. (Megtörténik.) Még mindig határozatképtelen az Országgyűlés. (Közbeszólások: A csengőt nyomja meg.) Kérem, szíveskedjenek a még folyosón levő képviselőtársaikat beszólítani. (Közbeszólás: Csengessen, Elnök Úr!)
Képviselőtársaim, még egyszer létszámellenőrzést tartunk. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot. Most kérem megnyomni. (Megtörténik.) Köszönöm. A két államtitkári jelenléttel 204 képviselőtársunk tartózkodik az ülésteremben, tehát az Országgyűlés határozatképes.
Még egyszer felteszem a kérdést, hogy dr. Pap János, a Fiatal Demokraták Szövetségének képviselője interpellációjára adott bizottsági jelentést elfogadja-e az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot, a 3 államtitkári szavazattal, 114 "igen" szavazattal 65 ellenében, 19 tartózkodással az Országgyűlés a bizottsági jelentést elfogadta.
Dr. Pap János (FIDESZ) "A természetvédelem helyzete tárgyában" címmel a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez címzett interpellációjára adott írásbeli válasz

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi