OLÁH SÁNDOR (FKgP):

Full text search

OLÁH SÁNDOR (FKgP):
OLÁH SÁNDOR (FKgP): Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy egyetlen momentumra térjek csak ki. Elhangzott az a vélemény, hogy a kisgazdapárti frakció a Magyar Demokrata Fórum határozata vagy kezdeményezése alapján hozott volna határozatot. Közölnöm kell, hogy itt van a kezdeményező képviselőtárs. Birtokunkban van 22 képviselő aláírásával kezdeményezett személyi kérdés megtárgyalása, tehát nem a Demokrata Fórum volt a kezdeményező, hanem a kisgazdapárti képviselők magán a frakción belül.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a téma megvitatása során hangzott el olyan vélemény, hogy a magyar demokrata fórumos képviselőtársak is – más esetben más párti képviselőkre is történt hivatkozás – helytelenítik, rosszallják, hogy a Kisgazdapárt bizonyos események után nem hoz döntést személyi kérdésekben, illetve nem határolja el magát bizonyos eseményektől.
Tehát csak a megvitatás során hangzott el más pártok neve, ami természetes. Ezt illő volt közölni, és kérem, hogy annak figyelembevételével, amit Kónya úr elmondott, hogy a parlamenti tisztségek pártok közt elosztottak, és azok betöltésénél a pártfrakciók maguk hozzák a határozatot. Kezeljék ezt a személyi ügyet úgy, ahogy ezt a frakció előterjesztette. Közölnöm kell, hogy a képviselőcsoport ellenszavazat nélkül 4 tartózkodással hozott érvényes határozatot ebben az ügyben. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi