RÁDAY MIHÁLY (SZDSZ):

Full text search

RÁDAY MIHÁLY (SZDSZ):
RÁDAY MIHÁLY (SZDSZ): Köszönöm a választ. Gondban vagyok, mert arra számítva, hogy milyen válaszokat kapok, 17 darab ellentmondást írtam le. Ezeket most mondjam-e… (közbeszólások jobbról: nem) …avassam-e be önöket? Ilyen apróságokról van szó: a tenderkiírás könnyűszerkezetes épületet kér. Ez a legrosszabb, a könnyűépület rezgésbe jöhet, berezonálhat, zajos. Nem sürgős megcsinálni, mert a tartalék körülbelül 70% a mai kihasználtsági foknál.
Hasonlók vannak még nekem pontos adatokkal leírva, amivel cáfolhatnék. Áprilisról volt szó, s amikor az interpellációt beadtam, itt kint az újságos asztalon találtam ezt az újságot (mutatja) , amiből mindenki elvehetett magának: a biotechnológia és környezetvédelem ma és holnap. Kinyitottam, és a legnagyobb meglepetéssel azt vettem észre, hogy benne van az interpelláció tárgya, ami így néz ki a világörökség résznél (felmutatja az újságban közölt képet) . Ott, ahol majd a világkiállítást csinálni akarják.
Azt hiszem, ezt nem kellene oda így és ekkorába megépíteni. Azt gondolom, hogy emiatt mégsem kellene elfogadnom a választ. Talán meg kellene találni valami korszerűbb, kisebb megoldást az erőmű bővítésére.
Köszönöm. Így nem fogadom el a választ. (Taps balról.)
Határozathozatal

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi