KÖVÉR LÁSZLÓ, DR. (FIDESZ)

Full text search

KÖVÉR LÁSZLÓ, DR. (FIDESZ)
KÖVÉR LÁSZLÓ, DR. (FIDESZ) Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Katona Tamás Úr! Először is szeretném azt a megjegyzést tenni, hogy az a szó, amelyet ő használt, a mucsai, az nem szerepel a mi szótárunkban, legalábbis eddig nem szerepelt. Ha ön magára nézve ezt vonatkoztatta, arról én nem tehetek. Kár volt ezt egy olyan felszólalásban megemlíteni, amelyet elsősorban nekünk igyekezett címezni.
Most a feddésének volt annyi jótékony hatása az MDF frakciójára, hogy jelentősen megugrott hirtelen a létszámuk, és innen nézve talán már arányait tekintve is felülmúlják a FIDESZ jelenlévő tagjainak arányát a 22 mandátumunkhoz képest.
Én azonban azért szóltam, mert szeretném felhívni a figyelmét a Házszabály azon rendelkezésére, mely szerint a határozatképességhez 50% plusz egy szavazatra van szükség. Ez pedig nem másért van így, hanem azért, hogy a mindenkori kormánytöbbség, amely 58%-kal bír, vagy bírt néhány héttel ezelőtt ennek a Háznak a falai között, garantálni tudja a Ház működőképességét.
Úgyhogy szeretném, hogyha a jövőben az a kérdés, hogy a FIDESZ tagjai közül hányan vannak itt, e vonatkozásban nem kerülne szóba. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi