ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Lassanként már csak az ügyeletes képviselők maradnak a teremben, pedig ma még a következő előterjesztéseket kell megtárgyalnunk:
Az adózás rendjéről szóló törvénymódosítást, a fogyasztási adóról és a fogyasztói árkiegészítésről szóló törvényjavaslatot, a jogalkotásól szóló 1987-es XI. törvény módosítását, azután az Országgyűlés házszabályainak módosítását, és így tovább. Nem is sorolom tovább, de azt hiszem, hogy végül is a mai ülésnapunkat lassanként be kellene fejezni. (Helyeslés.) De azért még megkérdezem, hogy a személyi jövedelemadóval kapcsolatban kíván-e képviselőtársaim közül valaki felszólalni. Amennyiben nem, az általános vitát elnapolom. Folytatására várhatóan a jövő heti ülésünkön kerül majd sor.
Csak arra szeretnék még utalni – tisztelt Országgyűlés –, hogy költségvetést kellene elfogadni még ebben az évben és egy sor adótörvényt.
Na most olyankor, amikor valaki úgy kezdi a felszólalását, hogy röviden kívánom összefoglalni az álláspontunkat, akkor az általában mindig elég hosszúra sikerül. De hát csak arra utalok, Remport Katalin is felhívta erre a figyelmet, hogy valahogy gyorsabban kellene haladnunk. Nem tudjuk a napi programokat teljesíteni.
Egyébként holnap 9 órakor kezdődik a plenáris ülés. A társasági adóval kapcsolatban még három vezérszónok felszólalása van hátra, majd határozathozatalok következnek, és így tovább.
A mai ülésnapunkat befejezem. Jó pihenést kívánok, és holnap 9 órakor találkozunk. Viszontlátásra.
Még van egy bejelentés, bocsánat.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi