ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést: egyetért-e a sürgős tárgyalással? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 5 – államtitkári szavazattal –, 234 szavazattal 21 ellenében, 23 tartózkodás mellett a javaslat tárgyalására kimondta a sürgősséget.
Kormányunk ugyancsak sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a szövetkezetek gazdálkodásával kapcsolatos egyes ideiglenes szabályokról szóló 1991. évi XL. törvény módosításával foglalkozó törvényjavaslatát a 3557-es számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslat sürgős tárgyalásbavételével. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 5 államtitkári szavazattal –, 227 szavazattal 45 ellenében, 5 tartózkodás mellett a tárgyalásra kimondta a sürgősséget.
Kormányunk ugyancsak sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a társasági adóról szóló törvényjavaslatát a 3239-es számon. Kérdezem az Országgyűlést: egyetért-e a javaslat sürgős tárgyalásbavételével? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés – 5 államtitkári szavazattal –, 228 szavazattal 22 ellenében, 21 tartózkodás mellett a tárgyalásra kimondta a sürgősséget.
Ugyancsak sürgős tárgyalást kérve nyújtotta be Kormányunk a magánszemélyek jövedelemadójáról szóló törvényjavaslatát a 3240-es számon. Kérdezem az Országgyűlést: egyetért-e a sürgős tárgyalásmóddal? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés – 5 államtitkári szavazattal –, 244 szavazattal 9 ellenében, 16 tartózkodás mellett a javaslat tárgyalására kimondta a sürgősséget.
Döntés képviselői önálló indítvány napirendre tűzéséről, valamint kivételes és sürgős eljárásban történő megtárgyalásáról

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi