ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat határozathozatala következik. Kérem az apparátust, hogy szíveskedjék szóval is fölhívni képviselőtársainkat, hogy a jelen lévő képviselők kétharmadának szavazatára van szükség a törvényjavaslat elfogadásához. (Közbeszólások: Miért?)
Bocsánatot kérek, nem, én tévedtem. Kivételes eljárás, de… Köszönöm. Akkor is, ha minél többen vannak jelen… (derültség) …, de emeli a határozathozatal fényét.
Önmagamat tehát korrigálva határozathozatalra szólítom képviselőtársaimat, bejelentve, hogy a törvényjavaslathoz számos módosító javaslat érkezett.
A módosító javaslatokról az alkotmányügyi bizottság jelentést nyújtott be a 3123-as számon. E jelentésben már csak azok a javaslatok szerepelnek a vonatkozó szabályzat értelmében, amelyek elnyerték a bizottság jelen volt tagjai legalább egyharmadának támogatását. Határozathozatalunk során e jelentés figyelembevételével haladunk.
Az 1. pontban az alkotmányügyi bizottság a törvényjavaslat 2. §-a (1) bekezdésének módosítását javasolja. Lényege: A törvényjavaslat hivatkozott részének szórendjén javasol változtatást, és így a mondatfűzés érthetőbbé válik.
Kérdezem Mécs Imrét mint előterjesztőt, egyetért-e a módosítvánnyal.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi