ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Igen. És az Országgyűlés? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Meg kell ismételnünk a szavazást, mert 7 államtitkári szavazattal együtt is csak 191 szavazat van. Közben bejöttek néhányan, kérem, foglalják el a helyüket és ismét kérem a gépet szavazásra előkészíteni. Tehát most kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Az Országgyűlés 204 "igen" szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a módosító javaslatot elfogadta.
Az alkotmányügyi bizottság a 3187-es számú módosító javaslatának, valamint a költségvetési bizottság 3179-es számú módosító javaslatának vonatkozó része alternatív megoldást tartalmaz a törvényjavaslat 3. §-ára. A költségvetési bizottság javaslata szerint a hivatkozás a Magyar Köztársaság 1990. évi költségvetésére történne. Az alkotmányügyi bizottság javaslata szerint a hivatkozás a Magyar Köztársaság 1991. évi állami költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényre vonatkozna.
Először az alkotmányügyi bizottság javaslatáról szavazunk a 3187-es számú javaslat 1. pontja szerint. (Soós Károly Attila jelentkezik.) Soós Károly Attilának ügyrendi észrevétele van.
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Soós Károly Attila (SZDSZ)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi