HATVANI ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

HATVANI ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)
HATVANI ZOLTÁN, DR. (SZDSZ) Köszönöm miniszter úr válaszát. Elhangzott egy-két olyan kijelentés is, amit igazán örömmel vettem, de már előre kell bocsátanom, hisz tudom, hogy nehéz helyzetben is van, elismerte ön a közbiztonság nagyon nehéz, különösen nehéz helyzetét abban a térségben, erre konkrét ígéretet nem kaptam, tehát ezért a választ nem tudom elfogadni.
Engedjen meg azonban néhány megjegyzést.
Nagyon örültem annak a kitételnek, ami szerint – mondja ön, és ezt én is hangsúlyoztam második kérdésemben –, hogy valóban a feladatarányosan volna jó szétosztani a rendőrséget is, nem úgy, mint a költségvetés sok területén az összegek és az emberek intézményarányos elosztását alkalmazzuk. A feladatarányos, ezt nagy örömmel hallottam, tehát a bűneseteket figyelembe véve.
Most az, hogy ott 72 rendőr van: nézze, én azt tudom mondani, hogy tényadatot kaptam én is, naponta járőrben ezen a hatalmas területen három fő tud tartózkodni, mert ebben a 72-ben a titkárnőtől kezdve mindenki benne van, sőt ezek között a személyek között, a 72 főben az is benne van, ha esetleg valakit elvezényelnek tartósan iskolára. Például ezzel a gondolattal is érdemes volna foglalkozni, hogy az effektív szolgálatra alkalmas rendőröket vegyék csak figyelembe mint létszámot, nem azokat, akik esetleg évekig rendőriskolán vannak.
Köszönöm szépen.
Tehát nem tudtam elfogadni a választ. (Gyér taps.)
Határozathozatal

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi