ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Személyi javaslatok, illetve bizottsági tag választása következik.
A parlamenti pártoknak a parlamenti bizottságokkal kapcsolatos előzetes megegyezésére figyelemmel a Szabad Demokraták Szövetsége képviselőcsoportja bejelentette, hogy Kis Zoltán képviselő úr helyére a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottságba dr. Török Ferenc képviselő urat jelöli.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést: egyetért-e dr. Török Ferenc képviselő úrnak a költségvetési bizottság tagjává történő megválasztásával? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 202 "igen" szavazattal, 2 ellenszavazattal 1 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta és dr. Török Ferenc képviselő urat a költségvetési bizottság tagjává megválasztotta. (Taps.)
Az Országgyűlés nevében és a magam nevében köszöntöm a képviselő urat és eredményes munkát kívánok neki új tisztségében.
Még egy bejelentést engedjenek meg, mielőtt következő napirendi pontunkra térünk.
Palotás János képviselő úr a Ház elnökéhez bejelentést tett és indítványt tett a Jelentés a társadalombiztosítási rendszer megújítása és rövid távú feladatairól szóló 2534-es számú előterjesztéssel kapcsolatosan.
Tekintettel arra, hogy indítványa ügyrendi természetű, ezért indítványát megküldöm az ügyrendi bizottságnak, és kérem, hogy ennek tárgyában alakítsa ki állásfoglalását, hogy a jövő heti ülésünkön erről határozni lehessen.
Tisztelt Országgyűlés!
Következik a befektetési alapokról szóló törvényjavaslat általános vitája.
Az előterjesztést 2696-os számon kapták kézhez.
Emlékeztetem önöket, hogy a legutóbbi ülésünkön az egyes képviselőcsoportok vezérszónoklatai hangzottak el. Idő hiányában a független képviselőkre már nem kerülhetett sor. Megkérdezem: kíván-e tőlük valaki felszólalni?
Következik dr. Fodor István képviselő úr.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi