ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján indítványozom az Országgyűlésnek, hogy az önálló indítványt tűzze napirendjére. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 207 szavazattal – 4 államtitkári szavazatot beszámítva – 31 ellenében, 15 tartózkodás mellett a napirendre tűzés mellett foglalt állást.
Tisztelt Országgyűlés! A javaslattevők az előterjesztés sürgős tárgyalását is indítványozták. (Közbeszólás a Független Kisgazdapárt padsoraiból: Sürgős is!) Kérdezem az Országgyűlést: kívánják-e, támogatják-e a sürgős megtárgyalás javaslatát? Most kérem szavazatukat! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 197 szavazattal 42 ellenében, 17 tartózkodás mellett kimondta a tárgyalásra a sürgősséget.
Bejelentem, hogy a napirendre tűzött törvényjavaslat bizottsági megtárgyalásának rendjéről a bizottsági elnökök holnap reggeli ülését követően, ülésnapunk kezdetén tájékoztatni fogom a tisztelt Országgyűlést.
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy a Kormány megküldte a fogyasztói adóról és a fogyasztási árkiegészítésről szóló törvényjavaslatát a 3210-es számon. Ugyancsak megküldte a gépjárműadóról szóló törvényjavaslatát a 3213-as számon. Mindkét javaslatot a hét végi futárpostában kézhez kapták képviselőtársaim. Az előterjesztések tárgyalási rendjéről a további adótörvény-javaslatokra figyelemmel, azokkal együtt később határoz az Országgyűlés.
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim újabb interpellációkat és kérdéseket nyújtottak be. Felkérem Szabó Lajos jegyző képviselőtársamat, ismertesse a még el nem hangzott interpellációk és kérdések tárgyát.
Interpellációk és kérdések tárgyának ismertetése: Dr. Szabó Lajos jegyző

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi