ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Megnyugtatom Gaál képviselő urat, hogy a szövege ugyan nem érkezett be, de jelentkezése a monitoron valóban megjelent. Én úgy tekintem, hogy ő a vita előtt jelentkezett, tehát módosító javaslatát benyújtottnak tekintem. Ez lehetővé teszi azt, hogy most szavazást rendelek el a részletes vitára bocsátásról, de a részletes vitát nem bonyolítjuk le, az ön módosító javaslatát meg fogják ismerni képviselőtársai, és mód lesz arra, hogy a bizottságok annak rendje és módja szerint foglalkozzanak vele. Gondolom, ez ügyrendi igényét kielégíti. Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Következik tehát javaslatom, hogy a törvényjavaslatot bocsássa a tisztelt Országgyűlés részletes vitára. (Az eredményjelző táblán megjelenik a szavazás módjának ismertetése.) Még ne tessék, nem rendeltem el a határozathozatalt, csak bejelentem, hogy ezt fogom javasolni.
Bejelentem tehát, hogy határozathozatal következik. Most kérem képviselőársaim szavazatát a részletes vitára bocsátás kérdésében. (Megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az államtitkári szavazatokkal az Országgyűlés 159 szavazattal 36 ellenében, 9 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta. A részletes vitára később megállapított időpontban kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi