GLATTFELDER BÉLA (FIDESZ)

Full text search

GLATTFELDER BÉLA (FIDESZ)
GLATTFELDER BÉLA (FIDESZ) Köszönöm, Elnök Úr, tévedés, én ügyrendi kérdésben kérek szót. (Elnök · Bocsánat.) Mégpedig arra szeretném felhívni a tisztelt elnök úr és a Ház figyelmét, hogy az a felszólalás, amit most dr. Gaál Antal képviselőtársunk szájából hallottunk, az véleményem szerint szinte egyenes következménye annak a szerencsétlen ügyrendi szavazásnak, amelyben az előbb lezártunk egy általános vitát, miközben még lettek volna képviselőtársaink, akik a vitához hozzá akartak szólni.
Ezt a szavazást követően ugyanis hangzottak el olyan megjegyzések - én valahogy úgy éreztem a hangulatból -, hogy nem is olyan nagy baj, hogy lezártuk ezt az általános vitát, mert majd a részletes vitában el lehet mondani azt, amit a képviselők az általános vitában nem tudtak elmondani.
A Házszabály 42. § (2) bekezdése szerint: "A részletes vita a törvényjavaslat egyes részei, ezen belül a módosításokkal érintett szakaszok feletti vitából áll."
Kérem a tisztelt elnök urat, hogy legyen szíves ismert erélyét bevetni annak érdekében, hogy a Szűcs István által is említett rövid időnket most már valóban a részletes vitára fordítsuk, és az általános vitába illő megjegyzések, illetve fölszólalások legalábbis e törvényjavaslat kapcsán - kerüljék el a Házat. (Közbeszólások. Helyes!) Köszönöm a figyelmüket. (Kis taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi