ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy a törvényjavaslathoz sem a bizottság, sem képviselőtársaim nem nyújtottak be módosító javaslatot, indítványozom, hogy az általános és részletes vitát együttesen folytassuk le.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Megkérem, hogy szóval is szíveskedjenek elősegíteni a Ház határozatképességét. Kérem figyelmüket! Tehát a költségvetéssel, illetve a Számvevőszékkel foglalkozó, ismételten ismertetett tartalmú törvényjavaslat kérdésében kell szavaznunk most arról, hogy az általános és részletes vitát együtt folytathassuk le. Határozathozatal következik. Most kérem valamenynyi jelenlévő szavazatát. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 3 államtitkári szavazattal, 200 szavazattal 1 ellenében a vita együttes lefolytatása mellett foglalt állást.
Tisztelt Országgyűlés! A felszólalások következnek. Kérdezem képviselőtársaimat – minthogy a monitoron és a jegyzőknél sincs jelzés –, ki kíván felszólalni. Kérem, hogy őrizzük meg a Ház határozatképességét. Képviselőtársaim közül senki nem jelentkezett szólásra. A vitát tehát lezárom.
Határozathozatal

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi