JUHÁSZ PÁL (SZDSZ)

Full text search

JUHÁSZ PÁL (SZDSZ)
JUHÁSZ PÁL (SZDSZ) Vargáné Piros Ildikó távollétében én kérem a tisztelt Házat, hogy támogassa az indítványt.
Az ügy előzményéről: emlékezhetnek talán rá, hogy tavaly decemberben a vállalkozási nyereségadóról szóló törvényjavaslat kapcsán a Ház úgy határozott, hogy mivel a mezőgazdasági biztosítási rendszer összeomlóban van, a jövedelem biztonsági alapot és ehhez kapcsolódó önbiztosító szervezeteket lehetővé tesz, az ezekbe való befizetéseket az adóalapból levonhatóvá teszi.
Ugyanez a törvény a Földművelésügyi Minisztériumot kötelezte arra, hogy a biztosítás formáiról és az alap kezelésére vonatkozóan törvénytervezetet terjesszen be a Házba, hogy a VÁNYÁ-nak ez a pontja egyáltalán érvényesülni tudjon.
Mivel a minisztérium nem terjesztette be ezt a törvényjavaslatot, mi hárman – három különböző részéből a Háznak – azért terjesztettük be ezt, hogy figyelmeztessük a Kormányt a mulasztására, és azért, hogy elébe vágjunk annak, hogy midőn újra sorra kerül a VÁNYA és a személyi jövedelemadó törvény tárgyalása, akkor ne legyen azért kezelhetetlen ez a kérdés, mert nincs bent megfelelő törvényjavaslat. Köszönöm. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi