ROTT NÁNDOR, DR. (KDNP)

Full text search

ROTT NÁNDOR, DR. (KDNP)
ROTT NÁNDOR, DR. (KDNP) Elnézést kérek, nem tudtam, hogy Elnök Úr lezárja a vitát, úgyhogy elnézést kérek, hogy most jelentkezem szólásra.
Minthogy ez egy általános vita, a vitában különféle pártok különféle platformokról különféle nézeteket adtak elő, és ezeket kivétel nélkül tiszteletben kell tartanunk, vitatkozva ezekkel.
Meg kell vallanom, rendkívül megdöbbentett, hogy a Kormány hivatalos – ha úgy tetszik – álláspontjával ellenkező egyik legélesebb ellenvélemény a kormánypárt padsorából hangzott el, és ezt Palotás János igen tisztelt képviselőtársam terjesztette elő. Természetesen minden pártnak és minden képviselőnek joga, hogy azt a véleményt mondja, amit a leghelyesebbnek tart. Én csak azt a kérdést vetem föl, hogy vajon nem kellemetlen-e most már sorozatosan a kormányprogram, illetve a Kormány által beterjesztett törvényjavaslatokkal erről az oldalról rendszeres, éles ellenvéleményt nyilvánítani.
És ezért a hozzászóláshoz egy másik kérdést is hozzátennék. Van egy latin közmondás, amelyik azt mondja, hogy "de gustibus non est disputandum", hogy az ízlésről nagyon nehéz vitát folytatni. Mégis az itt, most, a ma délelőtti vita során dr. Botos Katalin tárca nélküli miniszter és férje, Botos József családi kapcsolatára történő utalás vajon ízléses volt-e vagy sem, és éppen egy kormánypárti képviselő szájából, ezt az igen tisztelt Ház megítélésére bízom.
Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi