SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)

Full text search

SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)
SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP) Köszönöm a szót. Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Csurgó város önkormányzata a választások óta küzdelmet folytat azon intézmények visszatelepítése érdekében, amelyek korábban működtek e nagymúltú településen. Lehetőségeikhez mérten mindent megtesznek ahhoz, hogy segítséget tudjanak ajánlani épületben, szolgálati lakásban és egyebekben a visszatelepítésekhez.
A kárpótlási törvény napirendre tűzése óta végigjárták a hivatalos utat a földhivatal visszahelyezése érdekében. Ez esetben is, valamint más ügyekben is messzemenőkig a Csurgón és környékén élő mintegy 17 000 állampolgár érdekeit tartották szem előtt.
Mindnyájan tudjuk, hogy a kárpótlási törvény és a megindult privatizáció következményeként az állampolgároknak mindennapos ügyei keletkeznek a földhivataloknál. Az érintettek túlnyomó többsége időskorú, személygépkocsival nem rendelkező személy, akik jelen esetben tömegközlekedési eszközökkel kénytelenek a legközelebbi földhivatalhoz, Atádra utazni.
Az érintett lakosság nevében kérjük államtitkár urat, hogy szíveskedjenek intézkedést tenni a csurgói földhivatal visszahelyezése érdekében. Köszönöm. (Szórványos taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi