TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF)

Full text search

TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF)
TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF) A válasszal egyetértek, és elfogadásra ajánlom. Azonban úgy érzem, hogy a technológia fejlődésével az átviteli technológiák egyre kisebb energiaigényesek, és ezzel az egész hírközlésnek a struktúrája, a rendszere nem tart lépést.
Én elfogadhatatlannak tartom azt a több évtizedes gócközpontos rendszert, ami itt hallható volt miniszter úrnak a válaszából is: olyan településeket sújt, amelyek a fővároshoz közel esnek, a struktúrájuk nem tud fejlődni, reményeink szerint világkiállítás lesz. Ezekbe a területekbe ipar nem tud letelepülni, mert egyszerűen nincs telefon, nincs infrastruktúra.
A másik pedig: a Távközlési Vállalat, konkrétan ezen a déli-délkeleti területen, a BUVI hitegeti a lakosságot, még ma is tartja a markát – 50 milliós, apportként bevitt dolgok -, pont Monor kapcsán, hogy 50 milliót vigyen be a város apportként olyan fejlesztésekbe, amikből aztán a városnak semmi haszna nem lesz, hiszen még nincs távközlési törvény.
Tehát ez rendkívül sokoldalú és rendkívül bonyolult probléma. A dolognak azt a részét, hogy három év múlva lesz valami ezen a területen, Vecsésen, az az agglomerációs központ, aminek épülete évek óta áll, és várja azt a beruházást, amit a BUVI évek óta ígér, ezt a részét nem tudom elfogadni.
Tehát összességében, mivel kérdésem nem erre irányult elsősorban, a választ elfogadom és elfogadásra ajánlom. (Gyér taps.)
Határozathozatal

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi