ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Támogatja. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés a javaslatot 181 szavazattal 53 ellenében, 37 tartózkodás mellett elfogadta. (Taps a jobb oldalon és középen.)
A jelentés 165. valamint 166. pontjának 1. és 2. része egymást kizáró megoldást tartalmaz. (Zaj, mozgás.) Figyelmüket kérem!
Kónya Imre, Böröcz István és Füzessy Tibor az egzisztencia-hitelről szóló jogszabály alapján felvett hiteleknél, illetve privatizációs hitelnél a kárpótlási jegyet saját erőként javasolja figyelembe venni.
Szabó Iván – csatlakozva az előző javaslathoz – első variációban a kárpótlási jegyet névértéken javasolja figyelembe venni, második variációként a "hitelfelvételnél" fordulat beiktatásával fejleszti tovább javaslatát.
Először a 165. pont alapján Kónya Imre, Böröcz István és Füzessy Tibor javaslatát teszem fel szavazásra, mellyel a javaslat 7. §-át új (3) bekezdéssel javasolja kiegészíteni. A javaslatot a költségvetési bizottság támogatja, a gazdasági és az alkotmányügyi nem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi