ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján javaslom a Tisztelt Országgyűlésnek az önálló indítvány napirendre tűzését. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 207 szavazattal 17 ellenében, 47 tartózkodás mellett a javaslat napirendre tűzése mellett foglalt állást.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a Kormány a most jelzett – a gyermek jogairól szóló egyezmény megerősítéséről és kihirdetéséről szóló – törvényjavaslaton, illetve országgyűlési határozati javaslaton kívül további javaslatokat nyújtott be. Így a villamos energia fejlesztéséről, átviteléről és elosztásáról rendelkező 1962. évi IV. törvény és a gázenergiáról szóló 1969. évi VII. törvény módosításáról szóló javaslatot az 1990-es számon. A Kormány benyújtotta törvényjavaslatát a szerencsejáték szervezésének ügyében, amit 1992-es számon kaptak meg képviselőtársaim. A Kormány benyújtotta országgyűlési határozati javaslatát a Magyar Köztársaság kormánya és a Kínai Népköztársaság kormánya között a kettős adóztatás elkerülésére és az adóztatás kijátszásának megakadályozására a jövedelemadó területén az 1990. évben parafált egyezmény aláírására történő felhatalmazásról. Az országgyűlési határozati javaslatot e tárgyban a 2037-es számon kapták meg képviselőtársaim.
Tájékoztatom a Tisztelt Országgyűlést, hogy a Kormány a mai napon benyújtotta a törvényjavaslatát a közjegyzőkről, a 2092-es számon. A törvényjavaslatot a hétvégi postával együtt kapják meg képviselőtársaim.
Tisztelt Országgyűlés! A Kormány által beterjesztett törvényjavaslatok, országgyűlési határozati javaslatok, valamint a napirendre tűzött önálló indítvány bizottsági megtárgyalási rendjéről a bizottsági elnökök holnap reggeli értekezletét követően tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést.
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaink újabb interpellációkat és kérdéseket nyújtottak be. Felkérem jegyző képviselőtársamat, Balogh Gábort, hogy ismertesse ezeknek tárgyát.
Interpellációk és kérdések tárgyának ismertetése: Balogh Gábor jegyző

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi