SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)

Full text search

SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)
SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP) A miniszteri választ elfogadom, néhány megjegyzést szeretnék tenni. Az egyik, hogy ha azok a konkrét lépések, amelyeket a miniszter úr elmondott úgy követik egymást, akkor megnyugvással veszem tudomásul. Az interpellációm tartalmazza, hogy 138 település néhány ezer embere írta alá, s ne vegye tiszteletlenségnek – ha mégsem így követik egymást az események, s megismétlem az interpellációt, mert nem a saját kezdeményezésem.
A másik gondolat, amelyet szeretnék elmondani, hogy az önvédelmi csoportok megszerveződése megindult az országban. Nem tudom, miniszter úr jól értette-e az interpellációmat, én nem a megalakultak és a kiadandó szabályozás között szeretnék játszadozni, hanem azzal szerettem volna foglalkozni, hogy különféle néven, módszerrel segítik ezeket a csoportokat s nem egységesen. A feladat tehát kettős, egyrészt egy szabályozás, amit tetszett említeni, s amit szeretettel várunk, a másik, hogy a meglévő ilyen jellegű csoportok között rendet kellene tenni, mert ez is egy fontos szempont.
Azzal szeretném befejezni, hogy tisztelt képviselőtársaimhoz fordulnék, hiszen a törvény megalkotásának gyorsításában miniszter úrnak is van ugyan szerepe, de mindnyájunknak van, s úgy érzem, az állampolgári jogbiztonság megköveteli, hogy ez a törvény mielőbb napirendre legyen tűzve. (Szórványos taps.)
Határozathozatal

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi