ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nem támogatja. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 191 szavazattal 73 ellenében, 21 tartózkodás mellett elutasította.
A jelentés 10., 11., 12., 13., 14. pontjai egyást kizáró megoldásokat tartalmaznak az országgyűlési határozati javaslat 2. pontjára vonatkozóan.
Jávor Károly javasolja, hogy a Kormány folytassa a szükséges előkészítő munkákat, és ennek szempontjaira javaslatokat ad. Kuncze Gábor indítványozza, hogy az Országgyűlés kötelezze a Kormányt arra, hogy 1991. szeptember 30-áig terjesszen elő a világkiállítás megrendezésének lehetőségeiről szóló megvalósíthatósági tanulmányt. Zsebők Lajos az 1. pontra való visszahivatkozást feleslegesnek tartja. Pál László indítványozza, hogy a világkiállítás megrendezését szolgáló törvényjavaslatban a Kormány terjessze elő a világkiállításra a költségvetésből fordítható pénzeszközök mértékét is. Zsebők Lajos javaslata szerint a c) pont kiegészülne a "mely a végleges döntést szolgálja" fordulattal.
Jegyző úrnak közlése van, kérem.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi