ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 31 "igen" szavazattal 241 ellenszavazat és 10 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést: elfogadja-e az eredeti törvényjavaslat 1. § (1) bekezdés g) pontját? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 250 "igen" szavazattal 11 ellenszavazat és 14 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
A jelentés 17. és 18. pontjai alternatív megoldásokat tartalmaznak a törvényjavaslat 1. § (1) bekezdés h) pontjára vonatkozóan. Szalay Gábor és dr. Török Ferenc képviselő urak javaslatának lényege, hogy a koncessziós jog a szerencsejátékok szervezésén túlmenően a működtetésre irányuló tevékenység vonatkozásában is érvényesüljön.
Kósa Lajos képviselő úr javaslatának lényege, hogy a koncessziós jog csak a bookmaker típusú szerencsejátékok szervezésére irányuló tevékenységekre vonatkozóan érvényesülhessen.
Először Szalay Gábor és dr. Török Ferenc képviselő urak javaslatát teszem fel szavazásra a jelentés 17. pontja szerint. Elnézésüket kérem, ügyrendi hozzászólása van Kósa képviselő úrnak?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi