ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Tisztelt Képviselőtársaim! Szíveskedjenek elfoglalni a helyüket! Kérem, a folyosón lévő képviselőtársainkat szíveskedjenek beszólítani. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot. (Megtörténik. 172 jelenlévő – 45%.) Az Országgyűlés még nem határozatképes. Kérem, szíveskedjenek beszólítani a kint lévő képviselőtársainkat. (Többen jelzik, hogy nem működik a gépük.)
Gaál Gyula képviselőtársunk gombját szíveskedjenek beigazítani! (Derültség.)
Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy dr. Zétényi Zsolt, a Magyar Demokrata Fórum képviselője interpellációjára dr. Balsai István igazságügy-miniszter – dr. Kupa Mihály és dr. Horváth Balázs minisztertársaival egyetértésben – az írásbeli választ megküldte, melyet tisztelt képviselőtársaim a pénteki postával kapnak kézhez. Az interpelláció elfogadtatásáról jövő heti ülésünkön szavazunk.
Tájékoztatásul megismétlem, hogy két kérdés elmondásának sorrendje megváltozott. Másodikként dr. Horváth Tivadar képviselő, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselője intéz kérdést a belügyminiszter úrhoz, míg Gulyás József képviselő – Szabad Demokraták Szövetsége – ötödikként tenné fel a kérdését, de időközben visszavonta.
Tisztelt Országgyűlés! Az elnöki teendők ellátásban Tóth Sándor és Boros László képviselő jegyzőtársak lesznek a segítségemre.
Még egyszer jelenlét-ellenőrzést tartunk, hogy határozatképes-e az országgyűlés. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot. (Megtörténik.) Köszönöm. A jelen lévő képviselők száma – az államtitkárokkal együtt – 203, így az Országgyűlés határozatképes.
Dragon Pál (FKgP) "A magyar dohánygazdaság privatizációja államháztartási, mezőgazdasági és munkaerő-gazdálkodási összefüggéseiről" címmel a pénzügyminiszterhez címzett interpellációjára adott írásbeli válasz

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi