ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Képviselő úr eredetileg sürgősséggel kérte az indítvány tárgyalását, azonban nem nyújtotta be az 50 támogató aláírást, így erről nem kell döntenünk.
Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság állásfoglalásának megfelelően indítványozom, hogy az önálló képviselői indítványt az Országyűlés tűzze napirendre. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés – az államtitkári szavazatokra is figyelemmel – 141 "igen" szavazattal, 53 ellenszavazat és 64 tartózkodás mellett a képviselői indítványt napirendjére tűzte.
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Fodor András Attila képviselő úr a 2350-es számon benyújtott indítványának napirendre tűzéséről a mai napon nem kér döntést. Kéri, hogy később foglaljon ebben a kérdésben állást az Országgyűlés.
A Kormány benyújtotta az 1995. évi Budapest-Bécs Világkiállítás magyarországi megrendezésének alapfeltételeiről szóló országgyűlési határozati javaslatát, 2368-as számon. Szünetben fogják kézhez kapni, most lehetne kiosztani, de kérésemre szünet alatt fogják kiosztani önöknek. Akik ma nincsenek jelen, de a holnapi ülésen részt vesznek, azok holnap reggel megkaphatják.
A Kormány sürgős tárgyalását kérte a javaslatnak. Ezért az országgyűlési határozati javaslat napirendre tűzéséről és a sürgősség kérdéséről holnapi ülésnapunkon, annak kezdetén fogunk határozni.
Bejelentem, hogy a benyújtott törvényjavaslatok és az országgyűlési határozati javaslat bizottsági megtárgyalásának rendjéről a bizottsági elnökök holnap reggeli ülését követően, ülésnapunk kezdetén tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést.
Tisztelt Országgyűlés! A képviselők újabb interpellációkat és kérdéseket nyújtottak be. Megkérem dr. Tóth Sándor jegyző urat, ismertesse az interpellációk és kérdések tárgyát. Az interpellációk és kérdések elmondására – tárgyalási rendünknek megfelelően – kedden 14 és 16 óra között kerül sor.
Interpellációk és kérdések tárgyának ismertetése: Tóth Sándor jegyző

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi