ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 28 "igen" szavazattal, 163 ellenszavazattal 8 tartózkodás mellett a javaslatot nem fogadta el.
A 372. pontban Mádi László a törvényjavaslat 137. §-ának elhagyását javasolja. (Mádi László, FIDESZ: Visszavonom.) Köszönöm.
A 374., a 375. és a 376. pontokban más-más javaslat található a népjóléti intézmények ellátási területe és kötelezettsége megfogalmazására. Csehák Judit, Kovács Pál és Jánosi György képviselők a felsorolt intézmények ellátását a megyei önkormányzattal közszolgáltatásként biztosítanák.
Havas Gábor, Rózsa Edit, Solt Ottilia és Arató Géza képviselők az intézmények közé a Családsegítő Központot és az idősek gondozási központját is fel kívánják venni.
Pokorny Endre képviselő úr és a szociális bizottság a gyógyszertári központot a felsorolt intézmények közül elhagyni javasolják. Felhívom a figyelmüket, hogy a 375. pontban leírt javaslat elfogadása nem teszi lehetővé a 374. és 376. pontban foglaltak elfogadását. Ugyanakkor ez utóbbi két javaslat egymás mellett elfogadható.
Először a 375. pont szerint Csehák Judit képviselő asszony és képviselőtársai javaslatáról döntünk. Ez tartalmilag összefügg a 377. pontban foglaltakkal.
A javaslatot egyik bizottság sem támogatja. Az államtitkár úr egyetért-e?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi