ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Akkor megfordítjuk mégis a napirendi javaslatot, illetve a munkarendi javaslatot – hiszen napirenden vannak ezek a kérdések –, és ennek megfelelően a fél tizenegykor beiktatandó negyedórás szünetben kérem, hogy a bizottság tartson egy rövid ülést, és tárgyalja meg a még megtárgyalandókat. Abban a kérdésben pedig, hogy a módosító javaslat miért nem jutott el a bizottsághoz, engedjék meg, hogy én is egy tájékozódó vizsgálatot kezdeményezzek – de ez nem zavarja a tárgyalást.
Tisztelt Képviselőtársaim! Azzal a javaslattal élek, hogy először a gyermekek és az ifjúság helyzetéről szóló jelentéssel kapcsolatos vitanapról szóló országgyűlési határozati javaslat kivételes és sürgős eljárásban történő megtárgyalására és e tárgyban határozathozatalra kerüljön sor; ezt kövesse a helyi önkormányzatok 1991. évi céltámogatásáról szóló javaslat kivételes és sürgős eljárásban történő megtárgyalása, majd szünet közbeiktatásával ennek határozathozatala; végül pedig a világkiállítás Budapesten 1996-ban történő megrendezéséről szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája, illetve annak lezárása jelentse mai programunk utolsó pontját.
Ennek megfelelően az ülés – egy megszakítással – 12 óráig, illetve az előbb jelzett javaslattal kapcsolatos általános vita lezárásáig tartson.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi