ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nem. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés a módosítványt 150 szavazattal 93 ellenében, 6 tartózkodás mellett elutasította.
Kérdem az Országgyűlést, elfogadja-e akkor a javaslat 20. §-a (2) bekezdésének eredeti szövegét. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés az eredeti szöveget 151 szavazattal 81 ellenében, 8 tartózkodás mellett elutasította.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. Megkérdezem tehát képviselőtársaimat: van-e valamelyikőjüknek tudomása olyan módosító javaslatról, amely vissza nem vont vagy a bizottságban mellőzött nem volt, és mégsem határoztunk felette? - Senki nem jelentkezik.
Megkérdezem az érdekelt bizottságok elnökeit, Takácsy Gyula, Wekler Ferenc, Soós Károly Attila, Salamon László, Rott Nándor képviselőtársaimat, illetve Kupa Mihály miniszter urat, látják-e akadályát a végszavazásnak. – Senki sem jelentkezett negatív értelemben.
Végezetül kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy az elfogadott módosító javaslatokkal együtt elfogadja-e a gépjárműadóról szóló törvényjavaslatot. (Hangos közbeszólások az ellenzéki padsorokból: Nem! Népnyúzás!) Most kérem szavazatukat! A szavazás gombnyomással történik. (Közbeszólás: Egy gombbal. Derültség. – Szavazás.) Az Országgyűlés 155 szavazattal 98 ellenében, 7 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.
(Közbeszólás a bal oldalról: Ez a karácsonyi ajándék!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi