ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy szombati ülésünkön az adózás rendjéről szóló törvényjavaslat részletes vitáját nem zártuk le. Időközben képviselőtársaim kézhez kapták a költségvetési, adó- és pénzügyi, illetve az alkotmányügyi, törvény-előkészítő és igazságügyi bizottság együttes jelentését a 4338-as számon.
Megkérdezem a hatáskörrel bíró bizottságokat, hogy az együttes jelentés mellett kívánnak-e még kiegészítéseket tenni. Először az alkotmányügyi bizottság jelen lévő tisztségviselőit kérdezem meg: kívánnak-e kiegészítést tenni az együttes jelentéshez? (Az elnök az alkotmányügyi bizottság képviselőire tekint.)
Nem kívánnak. Megkérdezem a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság jelen lévő tisztségviselőit: kívánnak-e az írásban közreadott jelentéshez kiegészítést tenni?
(Az elnök a pénzügyi bizottság tisztségviselőire tekint.) Nem jeleznek ilyen igényt. Akkor megkérdezem jegyző képviselőtársaimat, van-e írásbeli bejelentés az adózás rendjének folytatódó részletes vitájában való felszólalásra. (Nincs.) Köszönöm.
Akkor a képviselői további hozzászólásokra kerül sor. Elsőként Varga Mihálynak a Fiatal Demokraták Szövetsége részéről adom meg a szót.
Felszólaló: Varga Mihály (FIDESZ)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi