ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a Magyar Demokrata Fórum a kulturális bizottságba Beke Kata képviselő asszony helyére Pál József képviselő urat jelöli. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. A Ház határozatképtelen.) Az Országgyűlés 182 "igen" szavazattal, ellenszavazat nélkül 9 tartózkodás mellett Pál Józsefet a kulturális bizottság tagjává megválasztotta. (Közbeszólások: Kevés.) Igen. Négy államtitkár volt, ugye? Igen. Kérem a kisgazda képviselőket, foglaljanak helyet. Rajtuk múlik a szavazás.
Tisztelt Országgyűlés! Megismétlem tehát. Talán a felvezetést nem kell megismételnem. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az említett személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 189 "igen" szavazattal, 1 ellenszavazattal, 10 tartózkodás mellett Pál Józsefet a kulturális bizottság tagjává megválasztotta. Engedjék meg, hogy képviselőtársaim és a magam nevében gratuláljak, és jó munkát kívánjak képviselőtársamnak. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy ugyancsak a Magyar Demokrata Fórum a szociális bizottságba dr. Székelyhidi László helyére dr. Somogyi Tamás képviselőtársunkat jelöli. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 195 "igen" szavazattal, 1 ellenszavazattal, 8 tartózkodás mellett dr. Somogyi Tamás képviselőt a szociális bizottság tagjává megválasztotta. (Taps.) Engedjék meg, hogy képviselőtársaim és a magam nevében gratuláljak és jó munkát kívánjak. Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi