TROMBITÁS ZOLTÁN (FIDESZ)

Full text search

TROMBITÁS ZOLTÁN (FIDESZ)
TROMBITÁS ZOLTÁN (FIDESZ) Elnök Úr! Elnézést kérek, számomra komoly problémát jelentett az, hogy a Magyar Köztársaság egyik állami hivatala, az általam mint képviselőként írt levélre, amely a költségvetésre abban a tekintetben vonatkozik, hogy amennyiben én nyugodt lelkiismerettel kívánok szavazni arról, hogy a köztársasági megbízotti hivatalokat a Belügyminisztériumon belül mekkora pénzzel támogassuk, nekem szükségem volna arra, hogy ezek a hivatalok a számukra juttatott pénzeket hogy és milyen módon használják fel. Tehát én úgy gondolom, hogy ez ide tartozik. Egyébként elnök úr, be is fejeztem ezzel a köztársasági megbízotti hivatalhoz tartozó hozzászólási részemet.
Az utolsó pont, amit szeretnék mondani, az egy hatpárti és függetlenek által támogatott módosító indítvány, amelyet Rudics Róbert MDF-es képviselőtársam indított el, és magm is aláírtam, és ezzel elmondhatom, hogy a FIDESZ frakciója ezt a módosító indítványt támogatja, és arra kérem önöket, hogy szavazzák majd meg, ha a költségvetési szavazáskor holnap vagy holnapután odaérünk.
Nagyon röviden Rudics képviselőtársam már ezt elmondta, úgyhogy nem kívánok kitérni rá, csak annyit mondhatok róla, hogy ez az igen kis települések iskoláit kívánja egy plusz támogatáshoz juttatni.
Elnök Úr! Köszönöm szépen a szót és az önök megtisztelő figyelmét. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi