ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ)

Full text search

ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ)
ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! Az elnök úr eljárását megköszönöm, bár megjegyzem, hogy a 15 perc igazán nem osztott, nem szorzott volna, ha másfél órát ad, és nem egy és negyedet, de ez most már mindegy, majd megpróbáljuk beleszorítani ebbe a dolgot, de úgy gondolom, hogy a nagy lehetőség szempontjából ez nem a leggenerózusabb ajánlat. Ennek ellenére igyekezni fogunk megoldani a feladatot.
Ellenben, elnök úr, azért kértem szót, hogy a másik ügyre is reagáljak, miután úgy gondolom, hogy ezzel a javaslatával az elnök úr megoldotta a problémát, és nem kell többet az ügyrendi kérdésről beszélnünk, a házbizottság időpontja ezzel ki van jelölve.
A másik kérdés, csak nagyon röviden, ez pedig a televízióközvetítésnek az ügye. Én azt gondolom, hogy természetesen joga, sőt mi több: azt hiszem, kötelessége is, hogy a Parlament sajtóügyekkel foglalkozó osztálya az üléstermen belüli fényképezés, videózás és egyéb ügyeiben kialakítsa a működés rendjét. Ehhez kétség nem fér.
Egy merőben különböző dolog a magyar állami Televízió által közvetített sugárzás, amit a Parlament üléseiről készít. Énnekem egyetlen kérdésem van, elnök úr, mindössze. Ön azt mondta, hogy vannak bizonyos szempontok, amik alapján hasznosnak mutatkozott, ha nincs közvetítés.
Egyetlen kérdésem van: ki hozta meg az ön szempontjai alapján – azt a döntést, az ön szempontjait mérlegelve: ne legyen közvetítés ma reggel. A szuverén Magyar Televízió, vagy valamifajta más szerv, valamifajta konzultációs fórum, vagy miképpen? Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi