ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Soron következik az Állami Számvevőszékről szóló 1989. évi XXXVIII. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Bejelentem, hogy ezt követően kísérletet teszünk a tárgysorozat kiegészítésére, tehát határozathozatali kísérletre kerül majd sor. A módosító javaslat előterjesztését 6057-es számon kapták kézhez képviselőtársaim. Módosító javaslatot nyújtott be Matyi László a Szabad Demokraták Szövetsége részéről és Varga Mihály a Fiatal Demokraták Szövetsége részéről 6271-es számon.
Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságok elnökeit e témakörben, kíván-e valamelyikük előadót állítani. Az alkotmányügyit? Nem kíván. A költségvetésit? Nem jelentkeztek. Megkérdezem a jegyzőket, kíván-e előzetes bejelentés alapján valaki szólni. (Dr. Horváth József és Glattfelder Béla: Nem.) Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni az Állami Számvevőszékről szóló törvény módosítását célzó javaslat vitájában. Senki sem jelentkezett.
Felszólaló hiányában a részletes vitát lezárom. Határozathozatalra jövő heti ülésünkön kerül sor.
A jelentkezési ívet 194 képviselőtársunk írta alá. Jelenleg a teremben kevesebben tartózkodnak. Ezért még a következő napirendi javaslatot is megtárgyaljuk azzal, hogy megkérem a jelen lévő képviselőket, hogy őrizzék meg a határozatképességet, illetve az apparátussal együtt biztosítsák azt. Megkérem a képviselőcsoportok vezetőit, összhangban a tegnap a házbizottságban elhangzott felszólítással, hogy a képviselőcsoportok biztosítsák a Ház határozatképességét a mai délelőttön.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi